Skadedyr

Skadedyr

Skadedyr er et problem for alle boligeiere og dette prøver Bakkane borettslag å bekjempe. Vi har derfor avtale med et skadedyrfirma som jevnlig legger ut åtestasjoner med gift i området vårt. I tillegg har vi to rottefeller som er etablert i kloakkummer i laget. 

Skadedyrene trekker inn i varmen når temperaturene synker. På høsten er det særlig mus og rotter som vil dele boligen med deg. I tillegg til at rotter og mus er ubehagelige å få i huset, er rotter betraktet som smittespredere men mus antas ikke å være det.

God håndtering av søppel, kompost og holde grunnmuren rundt huset fri for vegetasjon som f.eks. busker og vedstabler og andre former for skjulesteder, er gode forebyggende tiltak for å holde dem på avstand. Gnagere er nemlig skye dyr og skjuler seg for frykt av mennesker, rovfugler og andre truende arter. På denne måten vil det være mindre aktivitet av gnagere i området og redusert risiko for at de skal trekke inn. I tillegg bør en unngå å mate fugler da dette også tiltrekker seg skadedyr.
Ved skadedyr i bolig kan Anticimex Bergen kontaktes direkte – www.anticimex.no

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *