Tv og intenett

Fibernett

Vi har KOMPLETT MAXI avtale med Telenor som gir alle beboerne et fleksibelt og økonomisk tv- og internett tilbud. Avtalen innebærer grunnpakke, pluss 15 tilleggskanaler, opptaksdekoder (ADB HD-PVR 5743) og internetthastighet 75/75 Mbps. Litt informasjon om CPR-boksen finner du her. Tjenesten faktureres kollektivt pr. mnd. for hver boenhet og det er mulig å utvide kanalpakke og internetthastighet, men dette må hver enkel avtale individuelt.

Med bredbånd er det mer gunstig å bytte fra analog- til bredbåndstelefoni. Bredbåndstelefoni fungere på samme måte som tidligere, men fibernettet brukes som linje. Du kan bruke din eksisterende telefon via fibernett med en adapter. Denne vil du kunne bestille gjennom ditt teleselskap. Det finnes ulike aktører som tilbyr denne tjenesten.

Ved feil på bredbåndet må dere kontakte Telenor.

Ved flytting
Dekoder, router og fibermodem (CPE-boks) tilhører boligen og skal bli værende i boligen om en skulle flytte. Det er viktig at smartkort og utstyr registreres i den nye beboers navn ved eierskifte. Andelshaver må selv ta kontakt med Telenor ved eierskifte.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *