Informasjon

Informasjon til beboerne

Styret i Bakkane borettslag ønsker å informere om forhold som angår andelshaverne. Gjennom vår nettside mener vi at mange vil ha mulighet for dette. Vi kan ikke forvente at alle har kunnskap og tilgang til datamaskin selv om de fleste i dag har dette. Alle beboerne har internett tilgang gjennom avtalen med Canal Digital. Vi vil inn til videre fortsatt sende infoskriv til beboerne slik som før, men på sikt håper vi at all informasjon går via nettsiden og facebook. I tillegg vil vi informere via e-post til beboerne forutsatt at vi har mottatt din mail adresse.

Som nevnt har Bakkane borettslag opprettet facebook profil. Her vil vi også publisere nyheter og andre saker som er aktuelle, men det forutsetter at en er medlem av profilen. For å bli medlem må en søke etter Bakkane borettslag på facebook eller klikke på linken “følg oss på facebook” under til høyre, og klikke på “liker”. Når dette er gjort er en venn av profilen, og får dermed automatisk oppdateringer via din egen facebook profil. Vi håper at flest mulig “liker” vår profil.

Rundskriv som blir sendt ut vil en ikke finne arkivert på vår nettside. Den informasjonen som rundskrivet inneholder vil være nevnt på vår nettside, men oppdaterte nyheter og annen informasjon vil selvsagt bli lagt ut fortløpende her. Vi vil tilstrebe at nettsiden alltid er oppdatert.

I søkefeltet til høyre kan en søke etter alle historiske nyheter som er blitt lagt ut på nettsiden. Skriv inn et stikkord i søke feltet, og en kan åpne en kobling hvis søket ga treff. Det er en grei måte å se tilbake på tidligere innlegg, og i tillegg kan en se i arkivet for hver måned.

Tilbakemeldinger
Vi ønsker tilbakemeldinger på hjemmesiden både positive og negative sider. På denne måten kan vi videreutvikle og forbedre vår nettside.

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *