Forfatterarkiv: styret

Styret og utvalg /komiteer 2015/2016

Etter Generalforsamling 18. mars og konstituerende styremøte 26. mars har styret i Bakkane Borettslag nå følgende sammensetting; Styreleder Jan-Erik Heggholmen (Larsen) Nestleder Rene Riera, (forsikringskontakt) Styremedlem Tor Maarten Hestenes Parlevliet Merete Bøe Torstein Fosse Varamedlem Trine Lise Hovland Christer Justad Det ble også gjennomført valg på andre utvalg/komiteer på generalforsamlingen. Dugnadsledere Torgeir Dagestad Rune Bjørnestad… Les mer »

Felling av trær

Mandag 24. oktober starter arbeid med å felle trær på mur ned mot Sælenveien. Trær vil bli kappet opp og greiner kuttet opp til bark og lagt tilbake på fellingsplass.

Dårlige tv signaler?

Bakkane borettslag har fått tilbakemeldinger om at noen av beboerne til tider har dårlig tv signal. Noen kan oppleve dette med at bilde fryser og at bildet deler seg opp på skjermen. Spesielt gjelder dette på HD-sendinger men også på andre sendinger kan dette oppleves. Styre ønsker derfor tilbakemeldinger fra beboere som opplever dette. Det… Les mer »

Vurderer ny avtale med canal digital

Som alle kjenner til har Bakkene borettslag avtale med canal digital på bredbånd og tv tilknytning. Denne avtalen er snart over, og vi vurderer å binde oss for en ny avtale. I forbindelse med dette ønsker vi å oppgradere kabelnettet og få låne nye opptaksdekodere av den nye typen som i disse dager lanseres. Oppgradering… Les mer »